• Emmaus Perspectief Alle opbrengsten uit onze winkel wenden wij aan om mensen te helpen die het slechter/moeilijker hebben dan wijzelf.

  • Shoppen in onze kringloopwinkel Houdt u onze wesite in de gaten voor extra openingstijden

  • Afgifte bruikbare spullen Tijdens openingstijden van de winkel kunt u bruikbare spullen bij ons afleveren

  • Opvang Wij vangen dak en thuisloze mensen op en voorzien hen van bad, bed, brood en werk in onze kringloopwerkzaamheden


Laatste nieuws

ACTIVITEITEN EN MUZIEK OP DE GENOENHOF!

Wij organiseren bijna wekelijks activiteiten. Van muzikale activiteiten op ons podium tot kinderactiviteiten, wandeltochten etc. Op onze Facebook pagina Emmaus Perspectief kunt u alle activiteiten bekijken!

SLUITING WINKEL BROEKHIN

Stichting Emmaus Perspectief heeft na enkele jaren voorbereiding en planning twee maanden geleden Hoeve Genoenhof definitief betrokken. Ons thuis waar we met de opbrengst van de kringloopwinkels en de horeca gelegenheid mensen proberen te helpen, in het bijzonder dak en thuislozen.

De opening en de weken erna zijn tot onze grote vreugde één groot succes, de felicitaties, de complimenten en alle spullen welke mensen ons brengen waren werkelijk hart verwarmend.  Dit hadden we nooit kunnen realiseren zonder de tomeloze inzet van tientallen vrijwilligers en de hulp van honderden.

Wel hebben we in de afgelopen periode moeten constateren dat door de opening van de Genoenhof het moeilijk werd in onze kringloopwinkel de Broekhin de kwaliteit en service te garanderen waar wij als Emmaus Perspectief voor staan.  Daarom hebben we naar veel wikken en wegen besloten om de winkel in Roermond aan de Broekhin zuid definitief te sluiten en in te gaan zetten als een pop-up store en atelier.

Zonder dat winkeltje hadden we niet gestaan waar we nu zijn, aan het begin van een nieuw avontuur op de Genoenhof, welke eigenlijk maar 10 minuten verderop ligt. We willen dan ook via deze weg onze vaste klanten bedanken voor hun bezoeken en hopen jullie allemaal weer te zien in onze nieuwe winkels op de hoeve.

Openingstijden

Openingstijden kringloopwinkel Genoenhof, Naborchweg 1 Swalmen

Woensdag, Zaterdag en Zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur

 

 

 

Diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor oa:

  • verhuizingen
  • boedelruimingen
  • tuinonderhoud 
  • sloop / opruimwerkzaamheden 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte


Abbe Pierre

Onze winkel

Assortiment