• Emmaus Perspectief Alle opbrengsten uit onze winkel wenden wij aan om mensen te helpen die het slechter/moeilijker hebben dan wijzelf.

  • Shoppen in onze kringloopwinkel Houdt u onze wesite in de gaten voor extra openingstijden

  • Afgifte bruikbare spullen Tijdens openingstijden van de winkel kunt u bruikbare spullen bij ons afleveren

  • Opvang Wij vangen dak en thuisloze mensen op en voorzien hen van bad, bed, brood en werk in onze kringloopwerkzaamheden


Laatste nieuws

STEADY STATE LIVE IN DE GENOENHOF IN SWALMEN

ZONDAG 23 JULI A.S. VAN 16.00 - 19.00 UUR

Samen vormen ze al 30 jaar Steady State, maar individueel staan bijna alle leden van de bekende sixties-revivalband al zeker 50 jaar op het podium.

En nog even fanatiek als in het begin, weten de vele vaste bezoekers van de 'oldies'  dans- en concertavonden, waarop de nostalgische klanken van de Midden-Limburgse band inmiddels een vaste waarde vormen.

Steady State werd in 1986 opgericht door vier muzikanten, die elkaar al kenden uit de rock and roll- en beatscène van begin 60-er jaren.
Wat hen jaren later opnieuw verbond, en nu nog steeds, is de onvoorwaardelijke liefde voor de hits en de bands van toen en vooral het authentieke sixties-geluid.
In de afgelopen 30 jaar kende de band slechts twee mutaties.
Hun heilige missie is de zestigerjaren-muziek zowel live als op CD (inmiddels 5!) het respect te geven die haar toekomt.
Voor Steady State betekent dat niet anders dan de muziek zo authentiek mogelijk te vertolken en te laten klinken zoals oorspronkelijk bedoeld.
Daarbij wordt geput uit het schier oneindige repertoire van niet alleen Beatles en Stones, maar ook van The Doors, Them, The BeeGees, Manfred Mann, Dave Clark Five, Procol Harum, The Kinks, The Byrds, Cliff Richard, The Monkees, The Every Brothers, The Shadows en natuurlijk ook van de nodige Nederbeatgroepen.

 

 

 

Op 13 juni is Herm Nelissen, een liefdevolle en gerespecteerde bewoner van Emmaus Perspectief, onverwachts overleden.

Ieder mens is uniek in het uiten van zijn gevoelens. Vertelt wat hij of zij kwijt wil. Verstopt zich soms achter doorzichtige en soms achter ondoorzichtige gordijnen. Al heb je alle mensenkennis die je in je leven hebt kunnen verzamelen elk moment paraat, toch is het elke keer weer een verrassing dat er toch nog onverwachte momenten ontstaan. Sommigen maken keuzes in vrijheid of gedwongen door de omstandigheden, maar Bovenal komt hij altijd onverwachts. Wij wensen de familie van Herm heel veel sterkte in het verwerken van dit verlies. 

2e pinksterdag.

Maandag 5 juni zijn wij speciaal voor u geopend. Komt u ook? Lekker genieten van een stukje appeltaart met koffie of gewoon lekker winkelen?

De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. 

Wij zijn geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 

AFGIFTE GOEDEREN

Vanaf 12 april 2017 is onze locatie voor afgifte goederen verhuisd naar:

Adres, Heydweg 18, 6071 PT Swalmen. (ingang Reubenberg)

De openingstijden voor afgifte goederen zijn:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voor het laten ophalen van bruikbare goederen kunt u contact met ons opnemen via 0475-852413.

Bewoners uit de Gemeente Beesel-Reuver kunnen zich aanmelden voor het laten ophalen van goederen via beesel@spam-protectemmaus-perspectief.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak, of ook telefonisch via 0475-852413.

 

 

Openingstijden

Openingstijden kringloopwinkel Genoenhof, Naborchweg 1 Swalmen

Woensdag, Zaterdag en Zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur

 

 

 

Diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor oa:

  • verhuizingen
  • boedelruimingen
  • tuinonderhoud 
  • sloop / opruimwerkzaamheden 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte


Abbe Pierre

Onze winkel

Assortiment